Akashakrönikan – Själsboken

I en läsning ingår mitt arbete att öppna och läsa din bok, vilket tar några timmar, och därefter ett coachande samtal där vi går igenom det jag hittat. Samtalet tar cirka 60 minuter och det spelas in. Du får inspelningen och du behöver alltså inte splittra tankarna med att ta anteckningar när vi pratar.

Känner du att det finns något i ditt hus, eller omgivning som inte är helt OK? Du kan boka en fastighetsrensning samtidigt för att få full effekt på din själsåterställning. Du får då rabatt på den rensningen 895:- istället för 1,295:-

När en läsning är påbörjad kan du inte avboka den.

Jag som stöttar dig under processen heter Ann-Britt Bolinder och är Advanced Soul Realignment® Practitioner, Life coach, shamanistisk Womb Coach och Advanced FEEL Practitioner (med hästen som lärare).

Jag har vandrat den shamanska vägen och jobbat som coach i flera år där jag hjälpt kvinnor att hitta sin själsuppgift. När jag hittade Akashakrönikan och Soul Realignment® kände jag att jag hittat en pusselbit jag saknat. Här kan jag på ett mycket specifikt sätt hitta kärnproblemet snabbt och säkert. Jag älskar effektivitet utan flummighet och jobbar alltid med ett positivt framtidsfokus.

Med de olika modaliteter som jag kan erbjuda dig kan vi sätta ihop hela program för din utveckling. Att nå en djup och varaktig transformation är ingen quick-fix.

 

Akashakrönikan – Själsboken

Vill du leva ditt liv fullt ut – utan en massa hinder och blockeringar?

Vill du kliva in i din rätta roll. Soul Realignment® är precis som det låter, ett sätt att balansera din själ så du kan leva i din fulla kraft.

Eftersom du läser detta har du redan kommit en bit på vägen i din spirituella resa. Men du kanske känner att det saknas några pusselbitar för att du ska nå din fulla potential.

Du vet inte vilket som är nästa steg. Du har lätt att hamna i självkritik och vågar inte riktigt tro på att du kan men du känner ändå att något pockar på för att hitta din själs uppgift. Det finns bara en av dig och din själ är vacker och unik.

Du kanske undrar varför Law of Attraction inte helt och hållet funkar trots att du vet att du är en gudomlig skapande själ. Du mediterar och manifesterar, men det blir inte som du vill.

I Akashakrönikan finns allt du behöver för att kunna leva i din gudomliga själs natur, hitta själens uppgift och ursprung samt dina unika gåvor.

Vill du veta varför du drar till dig det du gör, när du faktiskt önskade något helt annat?

Det gäller att hitta roten till dina negativa mönster och handlingar. Vi tittar på negativa karmiska mönster som eventuellt styr dig och genom att balansera dessa kan vi skapa nya hälsosamma beteenden.

Du kommer att hitta en ny nivå i ditt spirituella växande.

Det är dags att kliva in i din själs gåvor och leva ett rikt liv med ett positivt flöde.

När din själ en gång skapades bildades ett helt unikt och evigt mönster, ett Blueprint. Det är som en sammansättning av vibrationer. Allt i Universum består av energi med olika vibrationsmönster.

Vilka val gör du idag som påverkas av detta mönster?

Du får veta både de positiva och negativa aspekterna och kan på så sätt förstå vad som händer i dig och runt dig på ett bättre sätt.

Har du gamla själsliga kontrakt och löften som hänger med och håller dig tillbaka även i detta liv?

Hur hänger ditt liv idag ihop med nedärvda mönster? Hur kan dessa påverka dina val du gör nu?

Dessa karmiska mönster kan hindra dig från att leva fullt ut enligt din potential. Vi rensar din själs Blueprint från dessa mönster.

OBS! Innan du bokar måste jag först checka av att jag kan få tillgång till din krönika.

Kontakta mig så vi kan stämma av innan du bokar.

2995 kr