Själsbalansering

När vi äger kraften från vår feminina Urkraft, står vi fria utan att be om ursäkt, men med sårbarhet, mod, kärlek och medkänsla både för oss själva och andra.

De feminina energierna har tryckts undan väldigt länge, men nu får det vara nog. Moder Jord är på väg in i ett nytt skifte och kvinnor måste få helas, först därefter kan vi hela andra. Kvinnor och män tillsammans kan göra underverk när energierna är i balans.

Vill du hitta vad som håller dig tillbaka och som får dig att sabotera och kritisera dig själv?

Själsbalansering

Jag jobbar spirituellt med Akashakrönikan och här finns allt du behöver för att kunna leva i din gudomliga själs natur. Här finner du din själs uppgift och ursprung, dina unika gåvor och din alldeles egna spirituella väg.

En låg självkänsla genomsyrar allt du gör – från jobb till dina nära relationer. Självkärlek är livsviktigt.

Vill du veta varför du drar till dig det du gör, när du faktiskt önskade något helt annat?

Vi letar upp roten till negativa mönster och handlingar och tittar på negativa karmiska mönster som eventuellt styr dig. Genom att balansera dessa kan vi skapa nya hälsosamma beteenden.

Du hittar en ny nivå i ditt spirituella växande.

Kliv in i dina gudomliga själsgåvor och lev ett rikt liv med ett positivt flöde.

Den visa äldre kvinnan

En Crone är en förebild både för unga och gamla. Den kunskap och livserfarenhet hon har är till nytta för hennes medsystrar.

Ordet Crone har under åren som patriarkatet har styrt förvanskats till att betyda en illvillig och obehaglig kvinna – i gamla tider var hon den visa äldre kvinnan som bar en krona. En Crone var matriarken som man såg upp till. Det var henne man rådfrågade om viktiga beslut. Låt oss återinföra detta.

Min coachning är inte bara för dig som har problem, det kan också handla om att utforska kraften som finns i det djupa feminina.

Schamanska principer

Som kvinna är du en Virgin/Jungfru/Gudinna, ren och stark oavsett vad som hänt under livet. Ingen kan ta ifrån dig din status som jungfru. Din renhet finns alltid kvar, den kan ingen röra. Att hitta din jungfruliga kraft är magiskt.

När du talar från din Womb (livmoder) lyssnar andra på dig. Du får en styrka som inte är aggressiv, bara självklar. Vi pratar ofta om magkänsla, men det här är ännu djupare. Din Womb är platsen där både liv och drömmar föds.

Shamanism har praktiserats världen över under 10 000-tals år. Långt innan andlighet blev till religion och trossatser. Ordet shaman betyder den som vet, den som ser i mörker. Genom shamanismen kan vi få en möjlighet att hela oss själva och Moder Jord.

Hur går coachningen till?

Du kan välja på att komma hit och arbeta med mig, eller få coachning via Zoom. Du kan även coachas tillsammans med både mig och hästarna.

Precis som med min andra coachning erbjuder jag paket. Det är en process och ingen quick-fix.

Du hittar paketen Program 3.0 och Divine Transformation under Privatsessioner i butiken.

Vill du enbart ha en läsning av din Akashakrönika finns även den i butiken under Privatsessioner.

 

 

 

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.