Akashakrönikan

Publicerad 2022-09-19

Är du redo och vågar du leva ditt liv fullt ut – utan en massa hinder och blockeringar?

Att verkligen kliva in i din rätta roll. Soul Realignment® är precis som det låter, ett sätt att justera din själs blueprint så du kan leva i din fulla kraft.

Eftersom du läser detta har du redan kommit en bit på vägen i din spirituella resa. Men du kanske känner att det saknas några pusselbitar för att du ska nå din fulla potential.

Du vet inte vilket som är nästa steg.

Då ska du ta reda på vad som står i din bok i Akashakrönikan.

Du är redo att hitta din själsuppgift. Din själ är vacker och helt unik för dig. Det finns bara en av dig.

Du kanske undrar varför Law of Attraction inte helt och hållet funkar trots att du vet att du är en gudomlig skapande själ. Du mediterar och manifesterar, men det blir inte som du vill.

I Akashakrönikan finns allt du behöver för att kunna leva i din gudomliga själs natur, hitta själens uppgift och ursprung, dina unika gåvor och din alldeles egna spirituella väg.

Vill du veta varför du drar till dig det du gör, när du faktiskt önskade något helt annat?

När vi öppnar din bok kan vi hitta roten till negativa mönster och handlingar. Vi tittar på negativa karmiska mönster som eventuellt styr dig. Genom att balansera dessa kan vi skapa nya hälsosamma beteenden.

Du kommer att hitta en ny nivå i ditt spirituella växande.

Kliv in i dina gudomliga själsgåvor och lev ett rikt liv med ett positivt flöde.

Vi kommer att titta på din själsgrupp och din själs Blueprint. När din själ en gång skapades bildades ett helt unikt och evigt mönster, ett Blueprint. Det är som en sammansättning av vibrationer. Allt i Universum består av energi med olika vibrationsmönster.

Vilka val gör du idag som påverkas av detta mönster?

Du får veta både de positiva och negativa aspekterna och kan på så sätt förstå vad som händer i dig och runt dig på ett bättre sätt.

Var kommer din själ ifrån? Det tittar vi också på.

Har du gamla själsliga kontrakt och löften som hänger med och håller dig tillbaka även i detta liv?

Hur hänger ditt liv idag ihop med nedärvda mönster? Hur kan dessa påverka dina val du gör nu?

Dessa karmiska mönster kan hindra dig från att leva fullt ut enligt din potential. Vi rensar din själs Blueprint från dessa mönster.

I en läsning ingår mitt arbete att öppna och läsa din bok, vilket tar några timmar, och därefter ett coachande samtal där vi går igenom det jag hittat. Samtalet tar cirka 45-60 minuter och det spelas in. Du får inspelningen och behöver alltså inte splittra tankarna med att ta anteckningar när vi pratar.

Under hösten kommer jag att fördjupa mig ännu mer i detta arbete för att kunna hjälpa dig att verkligen leva med den information du får i vår första läsning.