Coachning

Är världen redo för dig när du står i din fulla feminina urkraft?

Inom dig finns en kraftfull och modig ”ur-kvinna”. Det vet jag. Med min hjälp kan du plocka fram henne, hitta passionen i ditt liv och bli av med sådant som skaver.

Myten om ”love & light” som den rätta vägen att gå krockar med mitt sätt att resonera. Lägger du ideligen locket på dina känslor kommer du en dag att explodera. Du behöver vara rädd om dig och sätta hälsosamma gränser. Att försöka vara alla till lags är på sikt förödande för dig själv. Det är aldrig fel att prioritera dig själv och ditt välmående.

Att leva ditt liv enbart med lycka och glädje är en utopi.

Livet innehåller lycka och glädje, men också sorg och frustration. Det är det som är livet. Genom att tillåta alla sorters känslor blir du en hel människa. Känslor samt kombinationen av dina ljusa och mörka sidor ligger i fokus i mina coachningsprogram. Helt enkelt för att det är krafter som tar oss framåt. Se dem som bränsle för att genomföra den förändring du önskar och som tar dig till dina mål.

Ilska är en fantastisk känsla som lär oss att sätta hälsosamma gränser. Trots det kan ilska ses som en förbjuden känsla som många kvinnor drar sig för att använda sig av. Kanske fick du redan som liten flicka höra att det är fult att bli arg? Det är inte fult att vara arg. Ilska är en känsla som alla andra och att lära sig hur du tolkar informationen i dina känslor upplevs av många av mina klienter som befriande.

Det finns ett mörker och det finns ett ljus. När du kombinerar dem på rätt sätt uppstår magi. Är du enbart ”love & light” händer inte så mycket – det behövs lite djävlar anamma för att grejer ska ske.

Längtar du efter att göra slut med Jante och alla begränsande tankar?

Känner du att det är dags för förändring? Då har du hittat rätt. Tillsammans lägger vi upp ett program som passar just dig. Att bryta gamla mönster är ingen quick fix, välj mellan ett tre- eller sexmånaders program. Nu är det din tur att blomma ut i din fulla feminina urkraft.

Coachningen sker via Zoom och vill du kombinera med hästarna som lärare går det fint. Även hästcoaching kan ske digitalt men min rekommendation är att du personligen kommer till oss.

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.

Sagt om mig

”Ett speciellt tack till dig Ann-Britt, som med varlig men fast hand har puffat mig framåt i processen, utmanat mina drivkrafter, haft koll på alla mina tankar när jag själv har tappat tråden och, inte minst, mött mig med gott humör och glada skratt i varje samtal. Jag har sett fram emot varje möte!”

– Lotta

Känner du igen dig?

Du är trött på allt som begränsar dig

Du vill släppa dina rädslor – att inte duga, att misslyckas, att lyckas, vad andra ska tycka

Du vill bli av med ”gammal skit”
Du vill bli av med stress och frustration
Du vill hitta tillbaka till passionen för livet och vakna glad och förväntansfull
Du vill sova gott på natten
Du vill bestämma själv över ditt liv – kanske tycker du det är dags för förändring?
Du är beredd att ta ansvar för ditt växande och förväntar dig ingen quick fix

Du äger ingen offerkofta

Du vill hitta ditt djävlar anamma

Intervjuer och poddar

Intervjuad av grundaren av LifeSpider System, Brigitta Granström.

Jag är med i podden Gnistan.

Henriette Danel intervjuar mig.

Intervju i podden Utan Skygglappar.