Referenser
|

”Ett speciellt tack till dig Ann-Britt, som med varlig men fast hand har puffat mig framåt i processen, utmanat mina drivkrafter, haft koll på alla mina tankar när jag själv har tappat tråden och, inte minst, mött mig med gott humör och glada skratt i varje samtal. Jag har sett fram emot varje möte!”

– Lotta

|

”Varje gång vi jobbat sätts processer igång jag inte kunnat ana. Jag kommer åt känslor, synliggör dem och på så vis transformeras de. Jag går in i rum som jag kanske besökt förr men med nya glasögon o ett nytt djup. Jag får en känsla av att växa inifrån.”

– Katja

|

”Reflektion efter andra helgen i Urkraft. Ännu en helg med fokus på oss deltagare. Ann-Britt och Alexandra går in på livets djupaste frågor med eftertänksamhet, värme och humor där vi deltagare känner oss trygga att öppna upp och se och förstå sidor hos oss själva som varit i det dolda eller inte förstått. Verktygen de använder är så mitt i prick. Och mötena med hästarna är heelt magiska. Att så mycket visdom finns i dessa djur har jag aldrig förr anat.”

– Carina

|
”Jag anmälde mig till Urkraft för att jag länge känt att hästar har något mer att ge oss människor än att bara vara en ridkompis eller en tävlingshäst. Jag ville också veta mer om mig själv, inte terapi, men på ett positivt sätt. Vilken potential/ vilka krafter finns i mig egentligen?

Redan efter första helgen fick jag många svar. Fokus på att ”ta bort hjärnan” och låta kroppen känna visade sidor i mig som är otroligt spännande att utveckla, och hästarna gav mig ett gensvar som jag knappt trodde var möjligt. Hela jag vibrerade och kände kontakt i hjärtat med hästen. Det ska bli så spännande att fortsätta denna resa.”

– Carina Ljungfelt

|
”De första sessionerna har påbörjat något i mig som pockar på uppmärksamhet; redan nu kan jag
känna mer lugn och styrka i den påbörjade resan i mitt inre för att ta fram min urkraft. Kloka,
fantastiska underbara hästar som lärare och stöd och dito coacher, Ann-Britt och Alexandra. Jag ser
så framemot fortsättningen.”

– la

|
”Urkraft har startat spännande processer inom mig och jag ser mycket fram emot vad fortsättningen
kommer att innebära!”

– Katarina

Intervjuer och poddar

Intervjuad av grundaren av LifeSpider System, Brigitta Granström.

Jag är med i podden Gnistan.

Henriette Danel intervjuar mig.

Intervju i podden Utan Skygglappar.

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.