Om mig

Jag heter Ann-Britt Bolinder och är en aningen galen coach med ”Madam Mim” som idol. Humor är livsnödvändigt för mig. Det förenar oss människor och är förlösande i så många situationer.

Coachning

Jag vill hjälpa dig – kvinnan mitt i livet – att uppnå dina drömmar. Under en lång period var jag en sökare och jag påbörjade min egen resa av en enda anledning: jag ville göra den här världen till en skönare plats att leva på. En värld fri från dömande och begränsningar. När jag hittade sättet med vilket jag kan arbeta med hästarna som lärare landade jag. Hästarna grundade mig och jag slutade söka.

Mitt arbete

I mitt arbete har jag ett genomgående holistiskt tänk. Min coachning och mitt arbete med hästarna har samma grundsyn och jag har vandrat den shamanska vägen under några år. Allt blir en enhet och vårt ljus och våra skuggor kombineras.

Filosofi

Många är gångerna då jag har lyssnat till de tecken universum gett mig. Något som lett in mig på spännande vägar. ”Rätt” personer eller ”rätt” saker har dykt upp som genom ett mirakel. Jag anser att vi behöver mer magi i vardagen. Det går så klart inte att sätta sig med armarna i kors och förvänta sig att universum rullar ut röda mattan för dig. Nej, det behövs djävlar anamma, grit och lite galenskap för att sätta fart på saker i livet.

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.

Allas våra små egenheter är det som gör livet roligt. Tänk om vi kunde lyfta varandra istället för att trycka ner och kritisera dem som tänker annorlunda än oss själva. Jag röstar för fler starka kvinnor som hjälper och stöttar varandra. Systerskap. Min coachning är för dig som tror på samma sak.

Jag tror att universum har en stor plan för var och en av oss. Vi har alla vår unika uppgift att fylla och jag kan hjälpa dig att hitta din.

Min karriär startade inom marknadsföring och fortsatte till modebranschen, då som egenföretagare. Jag är bland annat utbildad marknadsekonom, klassisk djurhomeopat, LifeSpider Coach och Womb Coach.

Under många år hade jag en ateljé på Lidingö där jag skapade vackra klänningar till både Nobelbanketter och bröllop. Genom att min dotter började rida kastades jag 1992 in hästvärlden. Jag som sett mig själv som en ”hästtjej” insåg att jag var livrädd för dessa varelser.

För att komma över min rädsla började jag rida och anmälde även min man, Kenneth, till ridlektioner. Vi blev båda två ”hästbitna” och 2002 hoppade vi båda av våra karriärer för att flytta från Stockholm till Skåne och bli hästuppfödare. Ganska drastiskt, eller hur. Kennet jobbade vid den tidpunkten som CIO för ett internationellt företag och jag hade min framgångsrika ateljé.

Fram till 2011 bedrev min man och jag avel av PRE-hästar. I mitt sökande efter att finna ett meningsfullt syfte för hästarna när de inte längre var avelsston upptäckte jag 2016 FEEL, Facilitated Equine Experiential Learning®. Ett upplevelsebaserat lärande med hästen som lärare. Att hästar är inkännande, mediala varelser hade jag redan upptäckt. Det var som om de befann sig i en annan dimension än vår 3D. Hästar är som delfiner på land.

I en avelsverksamhet blir hästen en produktionsenhet vilket inte passade oss. Jag blev därför så glad när jag kom i kontakt med FEEL – här fick jag verkligen uppleva hästens fantastiska förmågor att utveckla oss människor. Det har lett till att jag nu arbetar tillsammans med min dotter Alexandra och min make.

Alexandra och jag kombinerar coachning med upplevelsebaserat lärande med hästen som lärare, och Kenneth tar ett kliv in när vi jobbar med företag och ledarskap/teambuilding. Tillsammans har vi skapat helt unika program för ledare och privatpersoner.

Du och jag kommer att jobba bra tillsammans om du:

söker en trygg plats där du kan vara precis den du är utan att förställa dig

är beredd att satsa den tid och kraft det tar för att uppnå dina mål

tycker att det är dags att en gång för alla släppa gamla mönster och beteenden
känner att enbart ”love & light” inte är förenligt med dig –  du behöver ha ditt mörker också

vill kunna sätta hälsosamma gränser och stå upp för dig

vill känna att varje morgon är en gåva