Hästen som lärare

     Låt hästen vara din lärare

Alla övningar sker på marken och du behöver ingen tidigare farenhet av hästar. Allt du behöver är ett öppet sinne och en vilja att ta emot deras visdom.

I vår verksamhet är hästen din lärare. Den värderar aldrig dig och  har ingen dold agenda dessutom är den helt ärlig i sin kommunikation. Hästen har ett enormt hjärta och en otrolig visdom som den gärna delar med sig av.

Att stå nära en så stor varelse som en häst är, och bli hållen i villkorslös kärlek är magiskt.

Hästar är de några av de mest intuitiva och äkta varelser som finns. De hjälper dig att plocka fram din intuition och på så vis hitta sidor hos dig själv som du knappt visste fanns. Hästar lär dig att våga vara sårbar och hitta din inre styrka. De är måna om utrymme och hjälper dig att acceptera den du på riktigt är. Hästar tänker inte, de använder inte ord – de bara är. Med rak och tydlig kommunikation ger de dig villkorslös kärlek.

Då hästar är mycket känsliga individer har de som enda krav att du är lugn, respektfull och närvarande i nuet. Om du tillåter tar hästarna med dig på en resa med din egen inre visdom som mål. Du är så mycket mer kraftfull än du tror och hästarna hjälper dig att förstå det. De tycker allra mest om dig när du är genuin, utan masker eller filter, och när du låter ditt hjärta tala.

Vår värld snurrar fort och du känner dig sannolikt stressad. Med hjälp av hästar lär du dig att bli stressfri, och genom deras värme och doft kommer du i nära kontakt med naturen. Naturen som läker och helar människan.

Föreställ dig att du har ett samtal mellan fyra ögon tillsammans med en häst. Du kan berätta precis vad du vill och vara säker på att den aldrig kommer att avslöja dina hemligheter för någon annan. En häst kommer aldrig döma dig. Istället vill den gärna samarbeta med dig och tar dig till ”pudelns kärna” – till tankar och känslor du kanske inte erkänt ens för dig själv.

Vi ser hästar som mäktiga och majestätiska varelser, men i det vilda är de flyktdjur och helt beroende av sin förmåga att uppfatta faror och agera på intuition. Det är anledningen till att de läser ditt kroppsspråk och energiläge som en öppen bok. En häst känner allt från ett brustet hjärta till inre stress eller smärtan i ett knä.

Som du förstår svarar hästar på ditt autentiska jag. De lyssnar på dig på en djup nivå och leder dina känslor till ytan för att sedan skapa en säker plats för dig att utforska dem på.

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.

”Fokus på att "ta bort hjärnan" och låta kroppen känna visade sidor i mig som är otroligt spännande att utveckla, och hästarna gav mig ett gensvar som jag knappt trodde var möjligt. Hela jag vibrerade och kände kontakt i hjärtat med hästen. Det ska bli så spännande att fortsätta denna resa.”
– Carina Ljungfelt

För dig som vill

Öka din medvetenhet, din kropp och din själ
Använda hjärtats kraft när du kommunicerar
Lära dig hantera stress
Utforska dina känslor

Öka dina intuitiva förmågor

Sätta och bibehålla sunda och hälsosamma gränser

Få hjälp att stärka relationer

Testa dina gränser och stärka ditt självförtroende i en trygg miljö

Öka ditt välbefinnande på en djup nivå

Våga vara sårbar med hästarna som aldrig dömer eller utnyttjar

Testa dina egenskaper som ledare

Sagt om mig

”Ann-Britt och Alexandra går in på livets djupaste frågor med eftertänksamhet, värme och humor där vi deltagare känner oss trygga att öppna upp och se och förstå sidor hos oss själva som varit i det dolda eller inte förstått. Verktygen de använder är så mitt i prick. Och mötena med hästarna är heelt magiska.”
– Carina