Azora har startat sin karriär inom ridterapi

Publicerad 2015-12-14

cropped-2013-07-14-19-07-49-kopia1.jpg

Vi hade vår första elev ikväll. Azora skötte sig exemplariskt förstås. Något annat hade jag inte förväntat mig av min snälla häst.

Vår elev har en gammal whiplashskada. Hon kommer att skriva dagbok och dela med sig av sina upplevelser till oss. Det är jag mycket tacksam för.

Mer följer alltså.

Azora är helt återställd i sina hovar. Jag kände mig väldigt orolig i somras, men nu andas jag ut och njuter av det jag ser. Det finns fortfarande en hel del som ska växa ner innan hovarna har återtagit korrekt form. Till sommaren bör de vara helt klara och då gäller det att vara beredd på att förekomma knotten, om de är lika otrevliga då som i år.

Var med andra ord rädd om hovarna. Återväxten tar en evighet om det går illa.