Akashakrönikan – Själsboken

I en läsning ingår mitt arbete att öppna och läsa din bok, vilket tar några timmar, och därefter ett coachande samtal där vi går igenom det jag hittat. Samtalet tar 45-60 minuter. Vi möts på Zoom och du får en inspelning av vårt samtal så du slipper föra anteckningar under tiden vi pratar.

Känner du att det finns något i ditt hus, eller omgivning som inte är helt OK? Du kan boka en fastighetsrensning samtidigt för att få full effekt på din själsåterställning. Du får då rabatt på den rensningen 895:- istället för 1,295:-

När en läsning är påbörjad kan du inte avboka den.

Jag som stöttar dig under processen heter Ann-Britt Bolinder och är Advanced Soul Realignment® Practitioner, Life coach, shamanistisk Womb Coach och Advanced FEEL Practitioner (med hästen som lärare).

Jag har vandrat den shamanska vägen och jobbat som coach i flera år där jag hjälpt kvinnor att hitta sin själsuppgift. När jag hittade Akashakrönikan och Soul Realignment® kände jag att jag hittat den pusselbit jag saknat. Här kan jag på ett mycket specifikt sätt hitta kärnproblemet snabbt och säkert. Jag älskar effektivitet utan flummighet och jobbar alltid med ett positivt framtidsfokus.

Med de olika modaliteter som jag kan erbjuda dig kan vi sätta ihop hela program för din utveckling. Att nå en djup och varaktig transformation är ingen quick-fix.

 

Akashakrönikan – Själsboken

Vill du leva livet full av energi?

Kliv in i din sanna roll med hjälp av Akashakrönikan. Du kommer att få energi, kraft och våga lita på dig själv och det du känner.

Eftersom du kände dig dragen till detta har du redan kommit en bit på vägen i din spirituella resa. Men du tycker att det saknas några pusselbitar för att nå din fulla potential. Det är något som saknas.

Det kan vara svårt att hitta nästa steg på egen hand. Du har antagligen mediterat, läst böcker och gått på massor av kurser redan.

Hamnar du i självkritik och vågar inte riktigt tro på att du kan, men känner ändå att något pockar på? Det är lätt att hamna i självsaboterande beteende som att hjälpa andra istället för dig själv. Hur skulle det kännas att sätta ditt eget mående först? Om du tar hand om dig själv har du dessutom mer att ge till andra.

Undrar du varför Law of Attraction inte funkar alla gånger? Du mediterar och manifesterar, men det blir inte som du vill.

I Akashakrönikan finns allt du behöver veta för att göra livet lättare och roligare.

Tänk om du kunde hitta varför du drar till dig det du gör, när du faktiskt önskade något helt annat.

Det gäller att komma åt roten till det som håller dig tillbaka. I krönikan hittar vi negativa karmiska mönster som kan finnas kvar och som fortfarande styr dig. När vi hittar dessa kan du skapa nya mer hälsosamma beteenden.

Det är dags att kliva in i din själs gåvor och leva ett rikt liv med ett positivt flöde.

Släpp gammal skit som håller dig tillbaka även i detta livet.

Jag coachar dig till att ta ny action. Det är endast du som kan förändra ditt liv, men du kanske behöver guidning på vägen.

 

OBS! Innan du bokar måste jag först checka av att jag kan få tillgång till din krönika. Maila mig på ann-britt@bolindercoachning.se

2995 kr