Akashakrönikan – Själsboken

I en läsning ingår mitt arbete att öppna och läsa din bok, vilket tar några timmar, och därefter ett coachande samtal där vi går igenom det jag hittat. Samtalet tar 45-60 minuter. Vi möts på Zoom och du får en inspelning av vårt samtal så du slipper föra anteckningar under tiden vi pratar.

Känner du att det finns något i ditt hus, eller omgivning som inte är helt OK? Du kan boka en fastighetsrensning samtidigt för att få full effekt på din själsåterställning. Du får då rabatt på den rensningen 895:- istället för 1,295:-

När en läsning är påbörjad kan du inte avboka den.

Jag som stöttar dig under processen heter Ann-Britt Bolinder och är Advanced Soul Realignment® Practitioner, Life coach, shamanistisk Womb Coach och Advanced FEEL Practitioner (med hästen som lärare).

Jag har vandrat den shamanska vägen och jobbat som coach i flera år där jag hjälpt kvinnor att hitta sin själsuppgift. När jag hittade Akashakrönikan och Soul Realignment® kände jag att jag hittat den pusselbit jag saknat. Här kan jag på ett mycket specifikt sätt hitta kärnproblemet snabbt och säkert. Jag älskar effektivitet utan flummighet och jobbar alltid med ett positivt framtidsfokus.

Med de olika modaliteter som jag kan erbjuda dig kan vi sätta ihop hela program för din utveckling. Att nå en djup och varaktig transformation är ingen quick-fix.

 

Akashakrönikan – Själsboken

Välkommen till en inspirerande resa mot ett liv fyllt av energi!

Din inre potential sträcker sig långt bortom vad du tidigare kanske har trott var möjligt. Genom att stiga in i Akashakrönikans värld kommer du att upptäcka en ocean av kraft och självtillit som väntar på att utforskas. Kanske har du redan börjat din spirituella resa och känt dig dragen till det som ligger bortom det synliga. Det är ett tecken på att du är på rätt väg!

Det kan vara utmanande att navigera på den här vägen ensam. Trots att du har mediterat, läst böcker och engagerat dig i kurser, känner du kanske fortfarande att något viktigt saknas. Tänk på Akashakrönikan som den saknade länken, den pusselbit som leder dig till din fulla potential och sanna roll i livet.

Självkritik och tvivel kan ibland vara som mörka skyar som skymmer solen. Men oroa dig inte – alla resenärer på den här andliga resan möter liknande hinder. När du fördjupar dig i Akashakrönikans visdom kommer du att hitta nyckeln till att våga lita på dig själv. Du kommer att känna att du är kapabel att förverkliga dina innersta önskningar.

Du kanske undrar varför Law of Attraction inte fungerar som du önskar, trots att du mediterar och försöker manifestera. I Akashakrönikan kommer du att upptäcka hemligheten bakom detta och få verktygen för ett kraftfullare positivt flöde i ditt liv.

När du utforskar krönikan, kommer du också att stöta på de karmiska mönster som kan ha hållit dig tillbaka. Att bli medveten om dessa mönster ger dig kraften att släppa taget om det som inte längre tjänar dig och skapa nya, hälsosamma beteenden för att frigöra din inre potential.

Du är unik!

I Akashakrönikan kommer du att upptäcka och omfamna din själs gåvor. Denna insikt kommer att leda dig mot ett rikare och mer meningsfullt liv, där du kan blomstra och bidra positivt till världen omkring dig.

Släpp det som håller dig tillbaka och ta ny och kraftfull action mot att förverkliga dina drömmar. Du är författaren till din resa, och jag är här som din guide för att stötta och uppmuntra dig på vägen.

Så omfamna denna inspirerande resa mot ett liv fullt av energi, självtillit och meningsfullhet. Tillsammans kommer vi att öppna dörren till nya möjligheter och låta ditt ljus stråla klart för hela världen att se. Det är dags att leva livet du förtjänar – ett liv som är en sann reflektion av din inre glans och potential!

Länk till sidan om Soul Realignment https://www.bolindercoachning.se/soul-realignment/

OBS! Innan du bokar måste jag först checka av att jag kan få tillgång till din krönika. Maila mig på ann-britt@bolindercoachning.se

2995 kr