Bye bye självkritik

Publicerad 2023-03-05
Varför är vi så himla taskiga mot oss själva? Det är en fråga jag ofta ställde mig, innan jag fick ordning på mina egna tankar.

På onsdag drar jag igång en fyra veckors kurs där jag tänker hjälpa dig att få lite styr på tjatterapan inne i huvudet.

Jag tror vi är rätt många som sätter käppar i hjulet för oss själva och kan ha hjälp av mina nycklar.

Vem är då jag? Jo, en tämligen galen dam i sina bästa år som glatt hoppar på nya saker som roar henne. Jag har jobbat som coach i flera år nu, med och utan mina hästar som lärare.

Jag jobbar både IRL och via Zoom. Jag hade till och med hästarna via Zoom under pandemin. Nya möjligheter öppnade sig mitt i eländet.

Förra året gick jag en utbildning online till schamansk womb coach. Utbildningen var i Kanada och det innebar att jag klev upp klockan 03.00 OH YES och satt till 06.00 en gång varje vecka under fyra-fem månader. Jag sa ju att jag är lite galen 😁

Vi kvinnor håller så mycket oro, trauman och stress i vår livmoder. För det mesta är vi helt omedvetna om det. Jag jobbar med coachning och inte den fysiska biten som ju också finns när det gäller womb healing. Men enbart coachning är också mycket kraftfullt.

Allt jag utbildat mig till har ett holistiskt tänk och leder till att jag vill få kvinnor att hitta sin starka Urkvinna och släppa på kritiken och tvivel.

Min fyraveckors Bye bye självkritik är en bit på vägen dit.

Har du frågor så mejla mig.

Det ska bli så trevligt att träffa dig och jag hoppas att vi ses live.

Du får gärna sprida kursen till fler som du känner kan ha nytta av den.

Fb-event Bye bye självkritik

hästars visdom