Det börjar klia i de gröna fingrarna

Publicerad 2016-02-21

img_20160221_114052.jpg

Vitlöken kom igång rent för tidigt ifjol. När det var som kallast la jag halm över tunnorna. Med ljusets återkomst är det dags att ge de stackars taniga ljusa bladen en chans igen. Det blir nog bra till slut.

Mina dahlior verkar må bra. Jag kommer aldrig mer att fjäska för en dahlia. 

De grävdes upp när vi hade haft ett par perioder med frost. Jag slängde dem, med jord på, i trälådor. Tänkte att jag skulle rensa dem någon dag när jag fick lite tid över. Pyttsan, där har de legat hela vintern. För några dagar sedan kikade jag på dem och de mår prima.

Dahlior tål tuffa tag!

Jag vill måla trädgårdsmöblerna, men inser att det är för tidigt. Färgen torkar nog inte hur optimistisk jag än är.

Det är mycket jag vill 🙂 Jag vill flytta odlingslådorna till soligare läge. Det får bli längs ridhuset. Då har vi problemet med hård vind och matglada rådjur. Vindnät kan hjälpa mot det ena problemet frågan är vad jag gör med det andra. Men jag vill ju så gärna odla mer grönt.