Det doftar nyklippt gräs, mmmmm

Publicerad 2016-02-19

wpid-img_20151022_094638.jpg

Nja, nu luras jag lite med bilden, men jag var ute till klockan 17.45 och betade Azora och Aguila. Doften när de tuggar grönt gräs är underbar. Speciellt den här första för säsongen. Det var dessutom fortfarande ganska ljust.

Annars har vi ”man down” på gården. Gubben har fått en magbaselusk och har legat för ankar. Dock fick han Gustavsborgs tapperhetsmedalj när han vandrade runt med flickorna i ridhuset i morse så jag kunde mocka deras boxar.

Jaha, då har jag 1 dygn innan jag vet om jag klarar mig 😄 Tror jag rotar runt i mitt homeopatiska medicinskåp och provar lite diverse. Det kan inte bli sämre/värre i alla fall.

Jag la ut lunchhö till damerna i hagen, men de tittade inte ens på det. Det var ju ett mycket positivt tecken.

Efter att jag klagade här på bloggen över den usla servicen hos SleekEZ i USA så damp resten av min order raskt ner i brevlådan. Tänka sig 😉  Nu har jag alltså några magiska verktyg att sälja. Bara ett par stycken så hör av dig om du vill ha.

Jag har någon mindre variant till hund och en ännu mindre till katt också.

www.gustavsborg.com