Håll humöret uppe

Publicerad 2018-03-13

Som 7-häst-ägare är det lite smålurigt att hålla humöret på topp denna vårvinter. Snö, regn, värme, kyla och allt i en enda röra. Får jag upp hoppet en dag så är det 9 grader kallt nästa och sen regnar det igen.

Hagarna var så torra att det rök om leran för en vecka sedan. Fast nu sitter stövlarna fast igen i gyttjan.

Meeeen så satt det en fågel på stalltaket, när vi släppt ut hästarna, och sjöng upp sig inför våren och sinnet ljusnade igen. Var det en stare eller en ringrostig koltrast. Tror nog det senare. Staren anlände den 13 mars förra året så kanske, kanske får jag höra den idag.

Åh, vad jag längtar till denna syn….

img_20160809_165227.jpg

Vi var utställare på en mycket välbesökt hälsomässa i Eslöv i söndags. Väldigt välordnat och många trevliga utställare. Arrangörerna hade sett till att det inte var 15 stycken av samma sort utan det var verkligen en mångfald av företag.

Vi fick många besökare i vår ”monter” och många intressanta samtal. Jag slängde mig ut i det okända, när vi anmälde oss till mässan, och sa glatt att vi kunde hålla föredrag om det fanns någon ledig tid till detta. Jodå minsann, vi fick genast besked att klockan 12-12.45 fanns det en möjlighet.

Vi slog vad när vi körde till Eslöv. Skulle det komma 0 personer eller 5 på vårt föredrag? Men tänka sig, det satt ca 30 personer i salen och vi var förstås supernöjda. Det blev intressanta möten, frågor och samtal.

Ett par besökare kom fram till oss efteråt och sa att det vart lite tårögda. Tänk att hästarna kan skicka energier även när de inte deltar fysiskt. Det är något magiskt med dessa djur.

www.gustavsborg.com

Hälsa o Helhet 18