Hösten virvlar in med massor av nyheter

Publicerad 2023-08-17

Nog för att det är härligt med sommar, men det är något visst med höstens intåg. Luften på morgonen som är kylig och klar, dimman som ligger över hagarna och daggen i spindelväven i gräset.

Och sen alla kurser, workshops mm som vi planerar! Det riktigt sjuder här kan du tro.

Jag har haft många som velat prova-på-FEEL i sommar och de har fått träffa hästarna i hagarna eller i stallet. Det har varit så trevligt med nya människor som hittat oss.

Jag kommer fortsätta att erbjuda prova-på till halva priset mot en privatsession. Det är ett bra sätt om du är nyfiken på hästarna men inte vill köpa en workshop/privat förrän du testat om det här är något för dig.

Det blir samma pris för en fylla-på för dig som kanske varit här flera gånger och behöver en energipåfyllning med hästarna. Då kommer vi att vara i stallet eller hagarna och det blir en något kortare session är en privatsession. Ibland behöver man ju bara en timme påfyllning.

Den 26-27 har vi nya prova-på-dagar och då är det yoga, hästar, breathwrok, reiki mm som vi bjuder på. Hör av dig om du blir sugen så får du mer info.

Den 10 september börjar Alexandra att hålla yogalektioner, 6 söndagsförmiddagar. Chakrayoga och Yin Yoga.

Vi funderar även på att starta Sisterpreneurs, för kvinnliga företagare eller blivande företagare, där vi peppar och coachar.

Du är välkommen att ”hänga” med Alexandra, mig och hästarna.

Hästen – Din själs spegel 24 september