NEJ – Ingen kommer hit med ett självmordskontrakt!

Publicerad 2024-01-24

Det blev mycket rabalder efter Kalla faktas program om andlighet. Jag är en av dem som har en hel del vassa åsikter om det som kom fram i programmet. Och många med mig visade det sig när jag gjorde ett inlägg på fb.

I programmet visades klipp från YouTube-kanaler mm där man sa att vissa kommer hit med ett kontrakt att de ska ta livet av sig för att lära andra något.

Detta är fullkomligt hårresande!

Vi kommer hit för att göra det allra bästa för vår själ. Inte för att lära någon annan ett smack.

Vi kommer för att bli den bästa versionen av oss.

Det finns stora Egon i love & light-rörelsen, som anser sig vara i högre dimensioner än vi andra. Vi som alltså inte förstår detta med självmordskontrakt osv.

Det påstods att vi som var emot vad som sades i programmet – vi var kvar i 3D världen. Vi stackare som inte stigit så högt i dimensionerna 😊 Snacka om stora egon!

Klart att vi är i 3D – det är här vi lever. Vi kommer inte att höjas, fysiskt, till någon annan dimension så länge vi lever.

Jag jobbar med Akashakrönikan så jag är fullt medveten om vilken fantastisk information vi kan hämta där. Jag tycker det är kul att flumma också, men min coachning handlar om här och nu och att göra det bästa av ditt liv i den här dimensionen.

Det finns ingen gudomlig kraft som lägger sig i ditt liv. Du har fullt ansvar själv.

Det finns inte heller någon yttre kraft som vill att du ska ha det jobbigt.

Universum har inga önskemål för dig och lägger sig inte i. Inga guider, skyddsänglar eller andra väsen heller för den delen.

Du kommer inte hit med några uppdrag. Du är en gudomlig varelse och den här världen är din att utforska. Livet ska vara gott att leva. Det har jag fått kritik för att jag säger. Men varför ska vi ha det svårt? Visst, det går upp och det går ner i livet och allt är inte skimrande, men vi har ett ansvar att göra det bästa för vår egen del.

Universum missunnar dig varken pengar, häftiga upplevelser, goda relationer eller något annat. Det finns ett överflöd om du så vill. Det räcker till alla. Det är inget himmelskt uppdrag att just du ska behöva lida eller att det på något sätt skulle göra dig till en bättre människa.

Lev så bra du kan då är du en förebild för andra. Sätt syrgasmasken på dig själv först då kan du göra gott för andra.

Skyll aldrig på Universum.

Jag önskar dig en fin dag 🐞

Soul Realignment® – Bolinder Coachning

PS! Självmordstankar är ett rop på hjälp. Kontakta någon med kunskap om detta om du träffar en person som pratar om att sluta sitt liv. Det finns många olika stödlinjer där man kan få råd och hjälp; 1177, Suicide Zero, Självmordslinjen är några.