Ny workshop med hästarna

Publicerad 2024-05-14

Gruppworkshop den 8 juni där vi gör en mix av ”Väck din Urkraft” och ”Hästen -Din själs spegel”. Den här dagen passar alltså både nya och ”gamla” deltagare.

Välkommen till en dag där din sanna natur får blomstra.

Hästarna guider dig på en inre resa, låter dig nå din egen visdom.

En dag att andas ut tillsammans med likasinnade.

Lämna stress och frustration bakom dig.

Hästen visar dig din egen styrka, en kraft du kanske inte visste fanns.

Den avslöjar ditt äkta jag – utan filter – när du talar från hjärtat.

Med hästen som din lärare blir kommunikationen klar och ärlig. Här finns inget utrymme för något annat än äkthet.

Hästen ger dig ovillkorlig kärlek och respekt. Denna dag får du uppleva den magiska hjärtkontakten med hästarna, där allt är äkta och utan fördomar.

Föreställ dig att stå i hjärtkontakt med hästen… i tyst kommunikation där insikterna flödar. Ett helt nytt sätt att vara och se.

Precis som hästarna lever i nuet, så gör vi det också denna dag. Vi släpper taget om stress och måsten och finner ro i nuet.

Hästen hjälper dig att återfå kontakten med naturen och Moder Jord, vilket får världen att snurra lite långsammare.

Denna dag utforskar vi känslor som källor till visdom. Du får möjlighet att verkligen känna och förstå deras budskap.

Genom en reflekterande upplevelse med hästen öppnar du dig för en lärare med uråldrig visdom och en förståelse för Universums magi.

Här är hästen din vägledare och ser dig för den vackra och starka person du är, även om du själv inte alltid vågat se det.

Länk till Väck din Urkraft https://www.bolindercoachning.se/butik/workshop-vack-din-urkraft/

Väck din Urkraft 

Välkommen till fortsättningen av ”Hästen – Din inre spegel”.

Vi står inför en tid av förändring på jorden, där vi behöver återupptäcka vår inre styrka för att öppna nya vägar och omfamna en djupare förståelse för vår kraft. Det handlar om att finna balans och helhet i allt som omger oss.

Vi har länge präglats av en uppfattning att vi måste vara ”maskulina” för att göra oss hörda, och att det anses felaktigt eller svagt att visa ”feminina” egenskaper.

Nu är det dags att välja en annan väg, att omfamna vår sanna styrka och låta våra feminina sidor lysa och leda vägen framåt.

Acceptera och omfamna din inre kraft!

Det är avgörande att lyssna till vår själ. Den bär med sig många generationers visdom och erfarenhet.

Historien har präglats av starka kvinnor som har blivit förtryckta, fördömda, hotade och till och med brända på bål… Men är det verkligen så vi vill fortsätta?

Det är dags att bryta mönstret och sluta upp med detta. Det är nog!

Ge inte efter för dina egna tvivel. Du är kapabel till allt du drömmer om och ännu mer! Genom att leva i harmoni med din inre kraft banar du väg för nya värderingar och vanor som gynnar dig och andra.

När du strålar sprider du positiva energier till omvärlden och till andra kvinnor. Allt fler kommer att våga omfamna alla sina sidor – rebelliska, krigiska, och passionerade.

Genom att stärka din femininitet kommer du också att stärka din ”maskulina” sida. Det handlar om att leva i balans mellan styrka och känsla.

Var inte rädd för att visa ditt sanna jag. Låt inte skuggorna gömmas undan, utan omfamna dem. Stanna kvar och använd din inre kraft!

Ta plats i världen! Det handlar inte om att förändra dig själv… det handlar om att omfamna och acceptera all din kraft för att stråla av styrka och skönhet.

Om någon tycker att du är för mycket, fråga dem istället: är det jag som är extraordinär eller du som är tråkig…

Gör om taket till ditt golv! Använd din inre kraft och gå framåt med full styrka!

Hästar som galopperar i solnedgång.
Alexandra tittar fram bakom Divina (hästen)
Ann-Britt står tillsammans med hästen Bailarino