Som jag har längtat

Publicerad 2016-03-16

20160316_095510_richtonehdr.jpg

Jag är ensam om stalljobbet idag, men på någon vänster ska jag hinna med både det och fika i solen 🙂 Jag har nästan längtat mig sjuk efter detta.

Ingrid var här i morse och vi tränade Bailarino. Han var duktig. Vi har backat några steg efter vinterns vila och jag klurade på hur vi skulle komma vidare.

Att backa är aldrig fel. Så nu gjorde vi travstarten på det sättet att Ingrid tänkte trav, men fortsatte med skritt. Perfekt! där satt den.

Jag har fortsatt med den enkla träning, som är så svår; -) som alla jobbade med på Hannas kurs. Mycket effektiv och jag känner att jag har igen det i all hantering. Det funkar både på gammal och ung häst. Det är visst inte för sent att lära ”gamla hästar sitta”. Fast egentligen är det mig själv jag tränar. Hästarna kan redan. Det är ju nästan alltid våra yviga signaler som behöver förfinas.

Man ska verkligen inte underskatta ”basic”

20160316_100439_richtonehdr.jpg

wwww.gustavsborg.com