Vi kämpar på

Publicerad 2016-01-18

img_20160118_121004.jpg

Jag kom på att jag hade ett magnettäcke i gömmorna och det åkte fram och på Azora. Det kan ju inte skada. Hon tyckte det var OK.

Vi hade kontakt med veterinären i morse och hon var nöjd med utvecklingen. Om svullnaden har lagt sig, vilket jag tycker att den börjar göra, kan hon eventuellt ultraljuda på onsdag när hon ska komma hit.

Strikt boxvila tills dess. Fraktur kan vi räkna bort, men en spricka kan vi tyvärr inte utesluta än. Jag hoppas verkligen att det går att göra någon sorts undersökning så vi får veta. Ovissheten är jobbig.

Jag fortsätter med homeopatmedel. Testar lite på mig själv också och fick tips av en god kollega på ett medel jag inte testat. Det kör jag på mig själv nu mot smärtor i ben och höfter. Tusan ta mig, det verkar hjälpa. Jag har provat det mot tandvärk tidigare och det var väldigt effektivt.

Ett annat spännande fall för homeopatin var den här fallskadan. Så här såg det ut i fredags efter att hen ramlat och slagit huvudet i en trappa.

20160118_120534.png

Här kunde man väl förvänta sig en präktig blåtira? Efter att ha baddat med medel och intagit något såg det ut så här i söndags.

20160118_120333.png

Det tycker jag är klart godkänt 🙂

www.gustavsborg.com