Vilken är din Zone of Genius?

Publicerad 2022-07-06

Ja, var och när är du som allra bäst?

Där du är helt outstanding och bara älskar det du gör?

Jag tänkte på detta när jag satt tillsammans med Alexandra och planerade vår första helg i vårt program Urkraft.

Vi sa båda två att ”det här är ju så roligt så det känns inte som jobb”

I och för sig korkat – för varför ska det inte få vara roligt om det är jobb. Men du förstår säkert vad jag menar.

Detta är min Zone of Genius. Att tillsammans med hästarna och min coachning få ge något alldeles unikt till andra kvinnor.

På vår förra workshop med 3 deltagare anmälde 2 sig till Urkraft. Så jag vågar påstå att vi är duktiga på det vi gör.

Nu har vi avverkat två workshop-helger och 3 Zoom och fått fina ord om vårt arbete.

Så här säger en av deltagarna:

”Reflektion efter andra helgen i Urkraft. Ännu en helg med fokus på oss deltagare. Ann-Britt och Alexandra går in på livets djupaste frågor med eftertänksamhet, värme och humor där vi deltagare känner oss trygga att öppna upp och se och förstå sidor hos oss själva som varit i det dolda eller inte förstått. Verktygen de använder är så mitt i prick. Och mötena med hästarna är heelt magiska. Att så mycket visdom finns i dessa djur har jag aldrig förr anat.” – Carina

Men just idag känns det mesta motigt. Vädret är verkligen botten. Vi skulle haft fotograf här i förrgår men då öste regnet ner. Vi bokade om till idag, men nu är det kuling och då är det inte lätt att få till snygga foton.

Ingenting av vår vall är skördad. Som tur är har vi hösilage kvar från ifjol så vi klarar vintern. Men ändå.

Åh, jag behövde bara få ur mig lite gnäll också. Livet går upp och ner som du säkert märkt.

Vad gör du för att pigga upp dig gråmulna dagar? Ett tips är att gå ut i naturen eller påta i trädgården om du har en sådan. Kanske läsa en god bok eller titta på en rolig film.

Jag ska gå ut och plantera dahlior. Jag kunde inte hålla mig från att köpa ett gäng sent på säsongen. De har nu stått i en tunna med jord och vuxit sig stora och fina. Det blir nog blomning på de här trots att de kom i jord sent.

Så, nu känner jag mig lite piggare igen. Fotot för idag är av en underbart vacker solnedgång.

Ta hand om dig!