Yes, äntligen har jag fått en alldeles egen hemsida

Publicerad 2022-07-04

Efter att ha haft vår gamla domän gustavsborg.com i över 20 år är det nu dags för mig att stå på egna ben.

Jag heter kort och gott mitt namn och vad jag gör dvs bolindercoachning.se.

Bloggen kommer att bli aktiv igen för det är där jag kan skriva mer fritt om mitt arbete och få ut mina tankar och idéer. En hemsida blir mer statisk. Jag har saknat att blogga.

Jag kommer att skriva om stort och smått.

Vi startade Gustavsborg, 2002, som avelsstuteri för spanska hästar, PRE. Under många år var vi i den branschen och vi anordnade även kurser i akademisk ridkonst.

Det var en härlig tid, men men livet förändras och vi började känna att det inte riktigt var vår grej att sälja hästar.

Vi hittade FEEL, 2016, där hästen är vår lärare i både personlig utveckling och i ledarskap. Både min man och jag gick utbildningen och förra året följde vår dotter i våra spår. Så nu är vi verkligen ett renodlat familjeföretag.

Nu hade vi hittat rätt. Våra hästar fick en uppgift som de tog sig an med liv och lust och vi stormtrivdes allihop.

Jag utvecklade min del med att gå en utbildning till coach, 2017, och nu i juni la jag till ytterligare en del till i min coachning.

Shamanismen har lockat mig sen vi började med FEEL och nu är jag klar Womb Coach, med shamansk inriktning. Mer om detta i ett annat inlägg.

Att få stärka kvinnor är det som känns allra viktigast för mig.

Att kunna erbjuda en plats för Systerskap. Där kvinnor får vara precis den de är. Utan masker eller att känna att de behöver förställa sig.

Följ mig om du vill ha uppdateringar.

Njut av livet idag <3

Bailarino, min lille bebis. Tja, det blir så fånigt eftersom jag var med när han föddes. Han blir liksom aldrig stor för mig.