Famna Feminint Ledarskap

Format
Kartonnage

ISBN
9789188939104

Språk
Svenska

Antal sidor
378

Utgivning
2019-10-23

Förlag
Förlagshuset Siljans Måsar

Famna Feminint Ledarskap

Famna feminint ledarskap – 17 kvinnliga ledare får ordet i 2000-talets kurvigaste antologi

 

Famna feminint ledarskap har tagit sig den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet ”feminint ledarskap”. Ett begrepp som ligger i tiden, som det talas om, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva?

Ann-Britt Bolinder skriver om hur hon hittade sitt ”kall” med att ta in sina hästar som lärare och hur hon gjort en egen mix av detta samt sin coachning.

I coachningen låter hon dina skuggor få komma fram, stärkas och ta plats. Vi behöver både vårt mörker och vårt ljus.

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap.

Kartonnage, svenska.

Länk till privatsessioner med hästarna som jag berättar om i mitt kapitel:

https://www.bolindercoachning.se/butik/privatsession/

250 kr

Fler böcker i butiken