Urkraft
Var finns den lilla flickan du en gång var?

Du vet hon som bara såg möjligheter. Som gungade högst av alla på lekplatsen, som klättrade genom trädkronorna och ända upp i himlen. Flickan som inte hade några begränsningar och ville bli allt mellan ballerina och astronaut.

Moder Jord är på väg in i ett skifte där vi behöver hitta vår inre urkraft för att bana väg och visa en ny förståelse för allas vår styrka. Vi behöver se en balans och en helhet för allt på Moder Jord. Tidigt lär vi oss att vi behöver vara maskulina för att ta plats. I och med det lär vi oss att det är svagt eller till och med fel att vara feminina.

I vårt stressade samhälle har vi tappat kontakten med naturen. I programmet Urkraft får du coachning av oss, men du får även återknytning till naturen genom att möta hästarna som lärare.

Vi vågar lova att en mjuk och varm hästmule gör dig glad. Du får villkorslös kärlek och kan avslöja allt för en häst. Det är en mänsklig rättighet att få bli älskad för den du är. Precis som du blir av hästen. Förutom kärlek behöver vi alla lite mer magi i våra liv. I Urkraft får du plocka fram din inre feminina kraft i din gudinna och leda vägen både för dig själv och andra. Embrace the shit out of your Inner Goddess. Helt enkelt.

Att inte välja din själ är inte ett alternativ.

Egenkärlek är inte egoistiskt, tvärtom. För att kunna älska och ta hand om andra måste du först älska och ta hand om dig själv. Under våra träffar får du sätta dig själv i första rummet. Du behöver inte ta ansvar för någon annan eller lösa någon annans problem. Här handlar det om dig. Bara om dig.

Själen bär på många generationers vanor och värderingar. Historiens starka kvinnor har blivit nedtryckta, dömda, hotade, förrådda och brända på bål. Ska vi verkligen fortsätta så? Nej, det räcker nu.

Att vara i en grupp med andra kvinnor där alla har sin egen resa att göra, men göra den tillsammans, ger kraft. Att lyssna på varandra utan att försöka fixa. När du vågar dyka djupt i ditt inre hittar du en sann styrka som inte blir ifrågasatt. Det är en plats djupare än känslor och där du inte processar, försöker tänka ut saker eller analyserar – du bara vet. När du når detta tillsammans med andra kvinnor blir 1+1=5.

Mycket av vår tids ohälsa beror på stress och på att vi tappat bort naturen.

Visst är vi nutidsmänniskor, men urtidsmänniskans gener finns kvar i oss – från en tid då vi levde i samklang med varandra och naturen. Vi är inte gjorda för den nutida stressen. I den lugna miljön på vår gård tillsammans med våra hästar får ditt nervsystem en chans att sakta ner och må bra.

Övervinn dina tvivel på dig själv. Du är bra och kan göra allt du drömmer om och mycket mer. Vi hjälper dig att borsta bort Jante från dina axlar. Genom att leva i samklang med urkraften och gudinnan bereder du vägen för nya värderingar och vanor som gynnar dig. När du lyser sprider du goda vibrationer både till Moder Jord och andra kvinnor.

Det handlar mycket om att våga acceptera din inre gudinna, din rebell, din bitch, din krigare, din vildkvinna, ditt ALLT. Genom att förstärka din femininitet kommer du ”hela” din maskulina sida.

Ta inte på en mask och lämna kroppen, göm inte dina skuggor, tryck inte ner det som är annorlunda. Stanna kvar och använd din Urkraft. Den är du.

Med andra ord vill vi att du ska ta ditt utrymme.

Det handlar inte om att du ska ändra något, det handlar om att du ska acceptera och omfamna all din kraft för att utstråla styrka och skönhet.

När någon tycker att du är för mycket ställ då frågan: Är det jag som är extra eller du som är basic?

Vi vill att du gör om ditt gamla tak till ditt nya golv, att du tar din urkraft och går i full styrka. Det är du värd.

Vår mix med hästen som lärare, coachning och shamanism skapar en helhet som gynnar framsteg och läkande.

Det finns mycket visdom i naturfolkens sätt att leva som vi kan ha både glädje och nytta av. Vi tror att det finns något större än oss, en Divine Power. Den vill vi att du ska hitta.

Om vi jämför det med en båtresa kan vi säga att vi – dina kaptener – själva har gjort resan. Vi vet var piraterna lurar och vill dra ner dig i dina gamla mönster. Vi vet att du ibland måste byta resrutt för att farvattnet inte är säkert där du tidigare seglade. Vi minns det från våra resor.

Våra resor initierades för att vi ville ge något åt Moder Jord och för att hjälpa andra längs vägen.

Vi vet att alla har sin unika kraft och syfte. Du har kommit till världen just för att du är du och för att du har något som ingen annan har. Om alla satt i samma stol skulle vi krossa den som är underst. Du behöver din egen unika stol att sitta i. Din egen gudinnetron.

Boka tid

Boka din tid med mig redan idag.

Detta ingår i programmet 

Nio hela dagar med fyra workshops tillsammans med oss och hästarna

Vi börjar resan i juni och avslutar i början av oktober.

På sommarworkshopen har vi en övernattning. Där ingår även en middag som vi lagar tillsammans samt frukost på morgonen. Vi sover utomhus eller i stallet beroende på väder. Vill du så sitt utomhus hela natten, som en liten vision quest. Vi kommer också att göra en utflykt till Söderåsen där du får uppleva skogsbad med Alexandra som guide. Alexandra är utbildad nationalparksguide på Söderåsen.

Sex Zoom-möten á en timme, med coachning. Tre möten är förlagda mellan våra workshops juni och augusti. De efterföljande tre ligger mellan våra workshops i augusti och oktober.

Detta ingår på och mellan våra workshops

  •  Trumresor med och utan hästar
  • Ceremonier med och utan hästar
  • Sound-healing med klangskålar
  • Womb healing/coaching
  • Reflekterande frågor mellan våra workshops

I juli får du en workbook med frågor som du arbetar med på egen hand. Du får naturligtvis gärna teama upp med de andra i gruppen.

Stargazing/stjärnskådning och övernattning i augusti. I augusti ingår en middag som vi lagar tillsammans, samt en frukost.

Kaffe/te, snacks och frukt finns att tillgå under våra träffar. Du tar med egen lunch, kyl och micro finns.

Bonus
Du får en privat session healing med häst eller Reiki. Bonusen kan plockas ut från juni till och med oktober. Värde 1 500 kronor.

25 % på privata sessioner: FEEL, Reiki och coachning under programmets gång.

Mailsupport under programmets gång, vardagar mellan 10-16.

 

Urkraft passar för dig som:
Är redo för en förändring på djupet
Är villig att göra jobbet
Är beredd att sätta av den tid som krävs
Vet att du kan allt om du får hjälp

Om du är villig att hoppa kommer vi tillsammans med hästarna kärleksfullt hålla i dig under din resa.