Djupdykning

Publicerad 2023-05-29

Nu håller jag på med en rejäl djupdykning i Akashakrönikan för min egen del. Om jag ska kunna göra mitt bästa för dig som klient måste jag göra jobbet på mig själv också.

Detta kommer jag att erbjuda även till mina klienter, troligen runt sensommaren.

Här tittar jag på livskraftsenergin och på de olika disharmoniska energier jag delar med andra i min omgivning. Jag tittar även på den roll jag tar på mig i samhället som gör att jag inte är helt sann min egen själs gåvor.

Detta är otroligt intressant och så avslöjande. Det är som när jag jobbar med hästarna. Hästarna avslöjar allt. Det går inte att lura dem och sätta på sig en mask, som man många gånger kan mot människor.

Vi människor är ganska lätta att lura.

Ibland när jag hittar något i dessa läsningar känner jag att det där stämmer väl inte. Sådär gör jag inte. Eller sådär reagerar jag väl inte osv.

Men när man vrider och vänder på det ett tag är det bara att erkänna att jag tyvärr gör precis sådär.

Här går jag in i detalj i alla olika delar av livet, som kan röra jobb, familj, vänner, finanser mm. Sedan hittar jag exakt vad/vem/vilka energier som rör sig här. Det är överraskande saker och personer som dyker upp.

Det är mycket befriande att göra sig kvitt de disharmoniska energier som faktiskt stjäl från livskraftsenergin.

Bara en sån sak som att titta på varför man/jag till exempel lägger ett inlägg på facebook. Är det bara för att jag vill visa hur duktig jag är? Är det för att få gilla?

Sedan jag började med denna läsning har jag nästan inte gjort inlägg alls 🙂

Det kan göra lite ont emellanåt, men ack så nyttigt. Jag vill ju ha så mycket livskraftsenergi som bara är möjligt. Ju mer livskraft – ju friskare och piggare liv får man.

Här är en länk till första läsningen som ligger till grund för allt arbete:

https://www.bolindercoachning.se/butik/akashakronikan/

Jag har spelat in ett webinar, i tre delar, om Akashakrönikan. Du kan få det helt gratis här:

Gratis webinar