En karmisk baksmälla

Publicerad 2023-05-23

Känner du igen det? Det känns inte bra, men du traskar på ändå. Du har investerat så mycket tid och pengar i detta – jobb, relation, utbildning eller vad det än kan vara – så nu får det bara lyckas. Det är bara att hålla ut! NEJ, stopp och belägg.

Vad kan du göra då? Ganska enkelt faktiskt. Gör på ett annat sätt.

Jag hittar karmiska mönster när jag gör din läsning i Akashakrönikan och ibland drar jag på smilbanden när jag ska berätta om ett mönster och min klient redan börjat prata om hur hennes liv är idag.

När jag började jobba med Soul Realignment kände jag mig tveksam – kan detta verkligen stämma. Ska jag verkligen berätta detta för min klient. Tänk om det är alldeles uppåt väggarna fel.

Nu vet jag bättre. Det är för det mesta spot-on. Ibland kan det behövas lite coachning runt min upptäckter, men än så länge har jag inte varit helt ute och cyklat.

Det är inte alltid bekväma saker som kommer fram och det kan ta lite tid att ta det till sig, men när man gjort det så händer det grejer.

Det du kan vara trygg i är att det kommer inte fram mer än du är redo att ta tag i.

Det är som att skala en lök.

När du gjort din första läsning får du veta vem du är på själsnivå och vilka val som är positiva för dig. Det innebär inte att det är bra val för alla människor, men de är de rätta för dig.

Då kan du trycka på STOPP i de lägen när det inte känns rätt och göra en kursändring till det som är bra för dig.

Detta gör aldrig att du handlar själviskt utan tar du ett bra val för dig blir det positiva konsekvenser för alla runt om dig.

Hör av dig om du är intresserad av en läsning https://www.bolindercoachning.se/butik/akashakronikan/