Mina tillkortakommanden gör att jag förstår mina hästars problem

Publicerad 2016-02-18

img_20160218_185232.jpg

Ibland kan vi ställa för höga krav på våra hästar. Vi tycker att det är ju inget svårt vi begär.

Jag började med Pilates i januari och jag har blivit helt på det klara med att vissa delar av min kropp har ingen förbindelse med hjärnans signaler. När instruktören säger gör si eller gör så inser jag ibland att det går inte.

Väldigt enkla saker som att svanka mer när vi ligger på golvet, är fullständigt omöjligt. Jag vet inte hur jag ska kombinera detta med att veva runt med ett ben och den diagonala armen. Typ 🙂

Så nu förstår jag precis hur Azora känner sig när jag ber om en sluta. Hon tittar på mig och säger ”hur menar du matte mina synapser möts inte”

Det var en nyttig lärdom för mig. Att man kan fungera hur bra som helst egentligen trots att det inte riktigt hänger ihop överallt i kroppen.

Azora och hennes sällskap Aguila står fortfarande på box efter Azoras skada. Hon är fräsch som en nyponros och rör sig bättre än någonsin men vi tar det piano så vi inte får bakslag.

Vi traskar våra promenader i ridhuset. Ikväll fick de egen mysstund och kliade varandra. Lika viktigt som att motionera. Nästan i alla fall.

www.gustavsborg.com