Vilken underbar morgon

Publicerad 2015-12-13

img_20151213_120645.jpg

Vi hade fint övernattningsbesök i form av barnbarnet 2 1/2 år. Jag vaggades till sömns av hans lugna andetag från sängen bredvid mig.

Mindre underhållande var att första reveljen gick klockan 04.55. Kära nån! Jag lyckades övertala honom att vid den tiden på morgonen är mormor den allra tristaste person man kan umgås med. Nästa gång jag tittade på klockan var den 08.02. Betydligt mer min stil. Grabben verkade också nöjd med tillvaron och mormor var rolig igen.

Jag vet inte när jag sovit så gott senast. Kände mig nästan pånyttfödd 🙂

Solen sken och det var helt vindstilla när vi släppte ut hästarna. Man får passa på att njuta.

Jag noterade att till och med manen är blank på våra hästar. Helt utan glansspray eller överdriven borstning. Det måste alltså vara det magiska pulvret, det vill säga Biopromin, som börjar verka. Nu har de ätit det någon månad, så det borde visa resultat.

Även min kunds ”maghästar” blir stadigt bättre. Mycket trevligt. Det är alltid tråkigt att sälja något som inte fungerar 😉 även om man aldrig kan utlova 100 % resultat till alla.

img_20151213_120441.jpg